Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. Je kan dit eventueel delen met anderen. Al jouw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier kan jij altijd en overal over jouw gegevens beschikken.
 

Altijd en overal beschikbaar

Als je de beschikking hebt over een internetverbinding dan kan je met een paar klikken bij al jouw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor jouw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). Je hebt bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc). 

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2013 van RKDmedia te gebruiken. Je kan zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan jouw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App, kan je nu ook werken op jouw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.
 

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2013 deel je eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan jouw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van jouw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.
 

Breng jouw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van RKDmedia is het mogelijk de IT-kosten van jouw bedrijf omlaag te brengen, omdat je geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig hebt. Wij nemen al deze zorgen uit handen. Jij hebt volledig beheer over jouw eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitbereid controlepaneel.