Een goede start met een huisstijl waar je trots op kunt zijn

Yes! De kogel is door de kerk, ik ga voor mezelf beginnen. Je hebt een bedrijfsnaam al in je hoofd, maar dan.... Hoe vertel jij je verhaal aan die potentiele klant? Hoe zet jij jouw bedrijf op de kaart?

En daar komen wij in beeld. Wij geven jouw bedrijf een gezicht iets herkenbaars van jezelf wat vertrouwen geeft aan jouw klanten. Een passend logo met krachtige huisstijl zorgt ervoor dat jouw klanten jouw van ver af herkennen.

 

Denk jij er aan om voor jezelf te beginnen? Wij hebben een mooi starterspakket waarmee je in 1 klap klaar bent voor de toekomst.
Volledige ontwerp van je logo, briefpapier, visitekaartjes, website én ook nog eens 500 vel briefpapier, 500 visitekaartjes, 500 enveloppen zodat je direct aan de slag kunt. En om het helemaal compleet te maken: Een website die je zelf eenvoudig bij kunt houden via ons RKDcms.

 

Wil jij een geheel vrijblijvend gesprek?

Geef ons dan even een seintje. Dit kan via 0495 - 593551 óf ons contactformulier

RKDmedia werkt met een efficiënt Content Management System (CMS) waardoor je heel eenvoudig en snel de inhoud van jouw website zelf kan aanpassen. Met een minimum aan tijd en zonder terugkerende kosten beheer je jouw eigen website. Regelmatig plaatsen van nieuwe en actuele informatie genereert terugkerende bezoekers. Om actueel te kunnen zijn is afhankelijkheid van derden ongewenst en onnodig. Even snel een artikel op de website zetten is dankzij het RKDCMS kinderspel. Jij wil toch zeker baas blijven over jouw eigen website.