rkdmedia, al 10 jaar een internetbureau van formaat

In de regio Eindhoven is RKDmedia op het gebied van webdesign al meer dan 10 jaar een constante factor. Door de kwaliteit van de ontworpen en gerealiseerde websites profileert RKDmedia zich continu als een professionele en creatieve webdesigner. 

RKDmedia is sinds 2004 gevestigd in gemeente Cranendonck. Door vanaf het prille begin te blijven investeren in kennis is RKDmedia in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende webdesigner in de regio. De successen bleven niet onopgemerkt en genereerden opdracht na opdracht. De klantenkring breidde zich uit evenals het marktgebied. Al snel werd gemeente Cranendonck uitgebreid tot regio Eindhoven en inmiddels werkt het team van RKDmedia voor internationale klanten.


RKDmedia maakt al jaren websites en webwinkels en webbased software. Hoewel het achterliggende systeem grote overeenkomsten vertoond, zijn geen 2 websites/webwinkels hetzelfde; elke klant heeft persoonlijke wensen en dat is precies onze kracht! Laat jezelf overtuigen door ons portfolio of informeer naar onze mogelijkheden!