High Availability Cloud Hosting

RKDmedia biedt verschillende Cloud Hosting mogelijkheden aan op een kwalitatief zeer hoogstaand platform. Onze Cloud Hosting wordt ondergebracht op ons High Availability Platform. Ons High Availability Platform zorgt ervoor dat bij een defect de Cloud Server onmiddellijk wordt opgestart op een andere machine. Door het toepassen van de optie fault-tolerance, waarbij altijd een reserve machine standby staat, moet de virtuele server zelfs niet herstarten. Hierdoor kunnen wij een uptime van 99.9% kunnen garanderen.

cPanel & Web Host Manager

Al onze Cloud hostingpakketten worden voorzien van het controlepaneel cPanel. cPanel is zeer gebruiksvriendelijk en kenmerkt zicht door de hoeveelheid van functies en handelingen waarvoor je niet hoeft in te loggen op de Shell. Zo is er bijvoorbeeld een Apache configuratie wizard ingebouwd in de interface. Voor resellers is er een apart admin controlepaneel - Web Host Manager (WHM) waarmee resellers eenvoudig zaken kunnen monitoren, instellen en configureren. 

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. Je kan dit eventueel delen met anderen. Al jouw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier kan jij altijd en overal over jouw gegevens beschikken.
 

Altijd en overal beschikbaar

Als je de beschikking hebt over een internetverbinding dan kan je met een paar klikken bij al jouw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies van Outlook voor jouw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync (smartphone en tablet). Je hebt bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc). 

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2013 van RKDmedia te gebruiken. Je kan zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan jouw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App, kan je nu ook werken op jouw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.
 

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2013 deel je eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonen en agenda's. Zo kan jouw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van jouw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.
 

Breng jouw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van RKDmedia is het mogelijk de IT-kosten van jouw bedrijf omlaag te brengen, omdat je geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig hebt. Wij nemen al deze zorgen uit handen. Jij hebt volledig beheer over jouw eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitbereid controlepaneel.

Cloud Harddrive

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Jouw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. 
 

Wat zijn de mogelijkheden van Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL 100% afgeschermd en veilig is.
 

Altijd en overal jouw data binnen handbereik en onbeperkte opslag en Cloud Hardeschijven*

Je kan via jouw computer(s), Mac's, smartphones en tablets (iOS, Android, Windows, Blackberry) via een online webportaal bij jouw bestanden en mappen, waar je ook bent! Je kan onbeperkt al jouw bestanden en mappen opslaan en je kan Cloud Harddrives aanmaken, zoveel als je wenst (fair use policy)!
 

Synchroon Delen en Samenwerken

Je kan op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot jouw Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per email worden verzonden op jouw aangeven.

 

Rechten makkelijk in te stellen

Als Cloud Harddrive beheerder (bedrijfsbeheerder), kan je gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen, schijven en shares aanmaken, rechten toekennen en ontnemen. Je kan sommige gebruikers bijvoorbeeld alleen lees rechten geven.
 

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en jouw data is 256-bits encrypted

Al jouw apparaten en browsers zijn verbonden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in jouw browserwindow). Jouw data staat encrypted op jouw computer(s), Mac's en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.
 

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijdert, zijn nog 30 dagen terug te vinden in jouw online prullenbak in het online webportaal. Ook houden wij 14 dagen revisies van jouw bestanden bij, zodat je een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.
 

Back-ups van jouw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al jouw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden jouw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.
 

Diefstal Beveiliging en jouw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive is het mogelijk jouw data op afstand te vernietigen, op bijvoorbeeld jouw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kan je waarborgen dat jouw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.
 

Jouw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

Je bent wettelijk verplicht jouw data in Nederland op te slaan, onze Cloud Harddrive voldoet aan deze strenge voorwaarde. Onze datacentra hebben 2 ISO certificaten.

Service & support

Heb je interesse in onze internetdiensten of wil je graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je ons bellen op 0495 – 593 551 of e-mailen naar info@rkdmedia.nl

Service & support
Beoordeling: 5 /5 – 4 beoordelingen op Google