Opzoek naar een Designer, website bouwer, internet marketing specialist?

RKDmedia is al meer dan 10 jaar vooruistrevend op internet gebied. Of het nu gaat om webdesign, het bouwen van een webshop of het bouwen van custom applicaties via internet RKDmedia heeft de kennis en de passie om hier een succes van te maken voor jouw bedijf!.

Wij bouwen onze websites en webshops enkel nog via Responsive Websdesign, zo wordt jouw website of webshop op elk mogelijk medium optimaal getoond. Natuurlijk is jouw website zelf bij te werken door een eenvoudig content management systeem.


Via ons CMS heb je ook direct de touwtjes in handen wat betreft de optimalisatie voor de zoekmachines. Je kunt namelijk via ons 'Google-tabblad' De optimale SEO inzetten op jouw site. Tevens beschikt ons CMS over een Mediatheek waar je ook makkelijk foto's kunt bewerken. Dus geen moeilijke photoshop meer nodig!  


Maar RKDmedia doet nog veel meer!

Waneer u een website heeft laten bouwen, moet deze natuurlijk ook beschikbaar worden op internet. Daarom bieden wij onze klanten de optimale Hosting voor hun website. Samen met Hosted Exchange ben je zeker van altijd en overal jouw email kunnen lezen.

En natuurlijk het belangrijkste van alles: Jouw website hoger in Google krijgen. Ons Internet Marketing team zal jou intensief begeleiden in het zo optimaal invullen van jouw website. Met middelen zoals facebook, twitter, linkedin gaan wij jouw netwerk vergroten en zo het maximale uit jouw website halen.
 

De 4 pijlers van RKDmedia

Wij houden van duidelijkheid en geen moeilijke dingen. Daarom hebben wij onze service verdeeld in 4 pijlers.
 
design grafische vormgeving logo huisstijl webdesign

Design

development websites webshops cms regio eindhoven

Development

branding internet marketing email marketing narrowcasting social media

Branding

service support hosting hosted exchange cloud hosting

Service &

Support