Websites, optimaal gebruik maken van de mogelijkheden

Het gebruik van mobiel intenet blijft groeien. Inmiddels heeft 72% van nederland al mobiel internet. Het kleine scherm van een mobiele telefoon kan minder informatie bevatten. Een handicap voor gewone websites die  vaak (te) veel willen communiceren.

Daarom heeft RKDmedia zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites. Zo krijgt iedere gebruiker op elk medium het beste resultaat voor hun ogen. Onze websites worden voorzien van de laatste technieken omtrent responsive webdesign. Zo bereik jij de juiste mix voor de beste communicatie met jouw klanten. Ons designteam gaat samen met jou bekijken wat de uitstraling van de website moet zijn, om vervolgens met ons ontwikkelteam alles door te nemen welke technieken allemaal gebruikt moeten worden om het beste resultaat te krijgen. Zo krijgen de bezoekers van jouw website de optimale experience en informatie.

Heb jij al een vast reclamebureau die de ontwerpen gemaakt heeft, geen probleem. In nauwe samenwerking met jouw reclamebureau zetten wij dan de ontwerpen feilloos om naar een perfect werkende website. RKDmedia werkt al een aantal jaren, met succes, met verschillende ontwerpbureaus uit de regio Eindhoven.
 

Kijk eens in onze portfolio en laat je overtuigen van de kunde het team van RKDmedia!


 

Webshops

Het is de normaalste zaak van de wereld om tegenwoordig jouw nieuwe garderobe online aan te schaffen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het aantal winkeliers in kleding op het web dit jaar is gegroeid met 17%. Maar wat dacht je van artikelen als kinderfietsen of paardrij-atributen of gezondheidsproducten? 

RKDmedia heeft de laatste jaren al vele startende webwinkeliers geholpen met het bouwen, onderhouden én optimaliseren van hun webshop. Wil jij een webshop beginnen? Neem dan gerust eens contact op met ons. Met alle plezier leggen wij jou de kansen en de valkuilen van het starten van een webshop uit. Heb je al een webshop, maar loopt deze nog niet zoals je wenst? Blijven de bezoekers uit? Worden er niet voldoende producten verkocht? Het team van RKDmedia kan jouw webshop voor jou screenen en kijken waar we kunnen optimaliseren om zo jouw verkopen wél op gewenst niveau te kijgen. 

RKDmdia bouwt haar webshops op een gedegen platform waardoor jouw webshop éénvoudig door jou te beheren is. Natuurlijk maken wij daar een passend responsive design voor, zodat jouw webshop op elk medium optimaal te bekijken is. 
 

Content management systemen

RKDmedia werkt met een efficiënt Content Management System (CMS) waardoor je heel eenvoudig en snel de inhoud van jouw website zelf kan aanpassen. Met een minimum aan tijd en zonder terugkerende kosten beheer je jouw eigen website. Regelmatig plaatsen van nieuwe en actuele informatie genereert terugkerende bezoekers. Om actueel te kunnen zijn is afhankelijkheid van derden ongewenst en onnodig. Even snel een artikel op de website zetten is dankzij het RKDCMS kinderspel.

Jij wil toch zeker baas blijven over jouw eigen website. Heb jij al een website die draait op bijvoorbeeld WordPress of Joomla, niet getreurd! Onze ontwikkelaars zijn ook in deze bekende open-source platformen thuis. Wij kunnen uitbreidingen, aanpassingen of zelfs complete rebuildings van deze platformen voor jou verzorgen.

Zo kan jij in jouw vertrouwde omgeving blijven werken, alleen dan met de ondersteuning van het technische team van RKDmedia. 
 

Website of webshop laten bouwen, neem geen risico! Bel RKDmedia

Heb je interesse in onze internetdiensten of wil je graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je ons bellen op 0495 – 593 551 of e-mailen naar info@rkdmedia.nl

Website of webshop laten bouwen, neem geen risico! Bel RKDmedia
Beoordeling: 5 /5 – 4 beoordelingen op Google