Internet marketing

Internetmarketing brengt het creatieve en technische werkgebied samen. Daaronder zijn te verstaan: design, ontwikkeling (van websites), adverteren en verkoop. Internetmarketing wordt ook in verband gebracht met het toepassen van adverteren tijdens verschillende fasen van de ‘customer engagement cycle’ door zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing SEM), zoekmachine optimialisatie (Search Engine Optimization SEO), banneradvertenties op relevante websites, emailmarketing en Web 2.0 strategieën.

RKDmedia heeft al deze aspecten in huis, dus is het niet meer dan logisch dat wij hier jouw bedrijf optimaal in kunnen begeleiden. Zo ontvang je dus niet alleen maar een optimale website, die past bij jouw bedrijf, van ons, maar ook nog eens begeleiding om deze optimaal in te zetten.

Mailchimp, de oplossing voor jouw e-mail marketing


RKDmedia kiest voor e-mail marketing voor het platform MailChimp. Voor ons is niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en service die het platform biedt erg belangrijk, maar ook de constante ontwikkeling om het product te blijven verbeteren sluit goed aan bij onze filosofie. Wij kunnen onze klanten van begin tot eind begeleiden in het beheren van eigen campagnes, van het (via de website) verzamelen van e-mails, tot het compleet beheren van nieuwsbrieven via RKDcms.

Vooral de grote hoeveelheid aan beschikbare statistieken zijn voor ons doorslaggevend! Jij wil per slot van rekening kunnen meten wat er met jouw emails gebeurt!

Social Media

Inmiddels zijn de cijfers over het gebruik van social media in Nederland bekend. In de ontwikkeling van de cijfers lijken twee trends zichtbaar. Allereerst stabiliseert het gebruik van de grote social media. Daarnaast is er sprake van een versplintering: mensen gebruiken steeds meer social media tegelijk, die op hun beurt elk een bepaalde behoefte vervullen.

RKDmedia analiseert jouw doelgroep en maakt hiervoor een duidelijk plan welke social media er voor jouw bedrijf het beste ingezet kunnen worden om jouw doelgroep optimaal te bereiken.
 

Een paar feitjes:

In Nederland zijn er 9 miljoen geregistreerde Facebook-accounts. Ondanks berichten van afnemend gebruik was het bezoek aan Facebook nog nooit zo hoog als de laatste maanden van 2013. In het laatste kwartaal trok het platform zo’n 9,7 tot 9,8 miljoen Nederlandse bezoekers.

In Nederland zijn er 5 miljoen geregistreerde accounts, waarvan er 1,3 miljoen maandelijks actief tweeten. De website van Twitter wordt maandelijks door 3,9 miljoen Nederlanders bezocht. Wel zijn er signalen dat zowel Twitter als Facebook te maken hebben met jongeren die afhaken.

LinkedIn heeft inmiddels zo’n 4,6 miljoen Nederlandse bezoekers per maand. Wereldwijd wordt het platform maandelijks door 187 miljoen mensen bezocht, waarvan 38 procent vanaf een mobiel apparaat. LinkedIn heeft 277 miljoen gebruikers, waarvan 4,5 miljoen in Nederland. Er zijn 3 miljoen bedrijfspagina’s en 2,1 miljoen LinkedIn groepen.
 

Narrowcasting

Narrowcasting is het door middel van audiovisuele displays benaderen van een of meer specifieke doelgroepen, op een specifieke plaats en op specifieke momenten. De bedoeling is dat de content zo veel mogelijk op maat is gesneden voor de ontvanger. 

Het Narrowcasting systeem van RKDmedia kan jij, net als jouw website, eenvoudig beheren via een Content Management systeem. Zo kan je via internet altijd jouw boodschappen aanpassen, ongeacht of dit nu op 1 of meerdere locaties is.  Met ons narrowcasting systeem kan je foto's, teksten, websites en video's afspelen. Zo kan je jouw doelgroep optimaal bereiken én omdat je het systeem via internet kan wijzigen, hoef je daar niet eens jouw luie stoel voor uit.

Wij willen jou graag een demonstratie geven van wat ons systeem allemaal kan. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan eens contact met ons op voor een gratis demonstratie! 

Jouw bedrijf optimaal vindbaar op internet, wij doen meer dan alleen Google.

Heb je interesse in onze internetdiensten of wil je graag meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Ook kun je ons bellen op 0495 – 593 551 of e-mailen naar info@rkdmedia.nl

Jouw bedrijf optimaal vindbaar op internet, wij doen meer dan alleen Google.
Beoordeling: 5 /5 – 4 beoordelingen op Google