Cloud Harddrive

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en verbonden met de Cloud middels een SSL-verbinding. Jouw bestanden zijn 100% afgeschermd en veilig. De opslag vindt plaats in Nederlandse datacentra. 
 

Wat zijn de mogelijkheden van Cloud Harddrive?

Cloud Harddrive is een Enterprise Cloud Storage oplossing waarbij de bestanden volledig 256 bits encrypted zijn en de verbinding met de Cloud middels SSL 100% afgeschermd en veilig is.
 

Altijd en overal jouw data binnen handbereik en onbeperkte opslag en Cloud Hardeschijven*

Je kan via jouw computer(s), Mac's, smartphones en tablets (iOS, Android, Windows, Blackberry) via een online webportaal bij jouw bestanden en mappen, waar je ook bent! Je kan onbeperkt al jouw bestanden en mappen opslaan en je kan Cloud Harddrives aanmaken, zoveel als je wenst (fair use policy)!
 

Synchroon Delen en Samenwerken

Je kan op verschillende manieren hardeschijven, bestanden en mappen delen met andere Cloud Harddrive gebruikers of met personen die geen Cloud Harddrive gebruiken. Deze laatste groep kan toegang verkrijgen tot jouw Cloud Harddrive via File- of Folderlinks die per email worden verzonden op jouw aangeven.

 

Rechten makkelijk in te stellen

Als Cloud Harddrive beheerder (bedrijfsbeheerder), kan je gebruikers beheren, aanmaken, verwijderen, schijven en shares aanmaken, rechten toekennen en ontnemen. Je kan sommige gebruikers bijvoorbeeld alleen lees rechten geven.
 

Alleen beveiligde verbindingen (SSL) en jouw data is 256-bits encrypted

Al jouw apparaten en browsers zijn verbonden met een beveiligde verbinding (SSL) naar onze Cloud (te zien aan het slotje in jouw browserwindow). Jouw data staat encrypted op jouw computer(s), Mac's en bij ons in de Cloud en alleen ons eigen systeem kan de gegevens ontsleutelen, met het juiste wachtwoord.
 

Verwijderde items en revisies van uw bestanden

Alle bestanden en mappen die u van de Cloud Harddrive(s) verwijdert, zijn nog 30 dagen terug te vinden in jouw online prullenbak in het online webportaal. Ook houden wij 14 dagen revisies van jouw bestanden bij, zodat je een wijziging makkelijk ongedaan kan maken door één van de vorige versies te herstellen.
 

Back-ups van jouw bestanden

Om er zeker van te zijn dat al jouw data bij ons in de Cloud ook echt veilig is, worden jouw bestanden ook nog apart geback-upt naar een extern back-up platform in één van onze andere datacentra.
 

Diefstal Beveiliging en jouw data op afstand vernietigen!

Met de ingebouwde diefstal beveiliging in Cloud Harddrive is het mogelijk jouw data op afstand te vernietigen, op bijvoorbeeld jouw gestolen laptop, met een paar drukken op de knop. Op deze manier kan je waarborgen dat jouw kritieke bedrijfsdata niet in verkeerde handen kan vallen.
 

Jouw data in een Nederlands (ISO gecertificeerd) datacentrum

Je bent wettelijk verplicht jouw data in Nederland op te slaan, onze Cloud Harddrive voldoet aan deze strenge voorwaarde. Onze datacentra hebben 2 ISO certificaten.