Websites, optimaal gebruik maken van de mogelijkheden

Het gebruik van mobiel intenet blijft groeien. Inmiddels heeft 72% van nederland al mobiel internet. Het kleine scherm van een mobiele telefoon kan minder informatie bevatten. Een handicap voor gewone websites die  vaak (te) veel willen communiceren.

Daarom heeft RKDmedia zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van responsive websites. Zo krijgt iedere gebruiker op elk medium het beste resultaat voor hun ogen. Onze websites worden voorzien van de laatste technieken omtrent responsive webdesign. Zo bereik jij de juiste mix voor de beste communicatie met jouw klanten.

Ons designteam gaat samen met jou bekijken wat de uitstraling van de website moet zijn, om vervolgens met ons ontwikkelteam alles door te nemen welke technieken allemaal gebruikt moeten worden om het beste resultaat te krijgen. Zo krijgen de bezoekers van jouw website de optimale experience en informatie.

Heb jij al een vast reclamebureau die de ontwerpen gemaakt heeft, geen probleem. In nauwe samenwerking met jouw reclamebureau zetten wij dan de ontwerpen feilloos om naar een perfect werkende website. RKDmedia werkt al een aantal jaren, met succes, met verschillende ontwerpbureaus uit de regio Eindhoven.
 

Kijk eens in onze portfolio en laat je overtuigen van de kunde het team van RKDmedia!