Webshops

Het is de normaalste zaak van de wereld om tegenwoordig jouw nieuwe garderobe online aan te schaffen. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat het aantal winkeliers in kleding op het web dit jaar is gegroeid met 17%. Maar wat dacht je van artikelen als kinderfietsen of paardrij-atributen of gezondheidsproducten? 

RKDmedia heeft de laatste jaren al vele startende webwinkeliers geholpen met het bouwen, onderhouden én optimaliseren van hun webshop. Wil jij een webshop beginnen? Neem dan gerust eens contact op met ons. Met alle plezier leggen wij jou de kansen en de valkuilen van het starten van een webshop uit.

Heb je al een webshop, maar loopt deze nog niet zoals je wenst? Blijven de bezoekers uit? Worden er niet voldoende producten verkocht? Het team van RKDmedia kan jouw webshop voor jou screenen en kijken waar we kunnen optimaliseren om zo jouw verkopen wél op gewenst niveau te kijgen. 

RKDmdia bouwt haar webshops op een gedegen platform waardoor jouw webshop éénvoudig door jou te beheren is. Natuurlijk maken wij daar een passend responsive design voor, zodat jouw webshop op elk medium optimaal te bekijken is.