Internet marketing

Internetmarketing brengt het creatieve en technische werkgebied samen. Daaronder zijn te verstaan: design, ontwikkeling (van websites), adverteren en verkoop. Internetmarketing wordt ook in verband gebracht met het toepassen van adverteren tijdens verschillende fasen van de ‘customer engagement cycle’ door zoekmachinemarketing (Search Engine Marketing SEM), zoekmachine optimialisatie (Search Engine Optimization SEO), banneradvertenties op relevante websites, emailmarketing en Web 2.0 strategieën.

RKDmedia heeft al deze aspecten in huis, dus is het niet meer dan logisch dat wij hier jouw bedrijf optimaal in kunnen begeleiden. Zo ontvang je dus niet alleen maar een optimale website, die past bij jouw bedrijf, van ons, maar ook nog eens begeleiding om deze optimaal in te zetten.

Mailchimp, de oplossing voor jouw e-mail marketing


RKDmedia kiest voor e-mail marketing voor het platform MailChimp. Voor ons is niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en service die het platform biedt erg belangrijk, maar ook de constante ontwikkeling om het product te blijven verbeteren sluit goed aan bij onze filosofie. Wij kunnen onze klanten van begin tot eind begeleiden in het beheren van eigen campagnes, van het (via de website) verzamelen van e-mails, tot het compleet beheren van nieuwsbrieven via RKDcms.

Vooral de grote hoeveelheid aan beschikbare statistieken zijn voor ons doorslaggevend! Jij wil per slot van rekening kunnen meten wat er met jouw emails gebeurt!