Hosted Exchange, overal werken, uw e-mail, agenda en contacten altijd en overal bereikbaar.

Hosted Exchange is een e-maildienst op basis van Microsoft Exchange 2013. Naast normaal e-mailverkeer biedt Hosted Exchange de mogelijkheid om agenda’s en contactpersonen, notities en taken bij te houden. U kunt dit eventueeldelen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange 2013 omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.

“Bent u voor uw werk regelmatig onderweg en heeft u uw agenda, e-mail en contactpersonen graag direct bij de hand? Met Hosted Exchange 2013 kunt u altijd en overal bij uw gegevens.”
 

Wat zijn de mogelijkheden van Hosted Exchange 2013?

Hosted Exchange 2013 biedt een groot aantal mogelijkheden. Zo krijgt u de beschikking over een ingebouwde virus-,malware- en spamfilter, een dagelijkse back-up en retentie van 30 dagen voor verwijderde items. Ook is het mogelijk om met meerdere maildomeinen en organisaties binnen een pakket te werken. Bovendien beschikt u over mobiele toegang, waarmee u gemakkelijk uw e-mail, contactpersonen, agenda en taken kunt raadplegen.
 

Altijd en overal beschikbaar

Als u beschikt over een internetverbinding dan kunt u met een paar klikken bij al uw Hosted Exchange gegevens. Dit kan onder andere via de nieuwste versies vanOutlook voor uw PC en Mac, via de Outlook Web App en via Active Sync(smartphone en tablet). U heeft bijna alle functionaliteiten van een eigen Exchange server, echter niet met alle nadelen (beheer, aanschaf hardware/software, onderhoud, dubbele opstelling, etc).

Vraag direct aan!
 

Eenvoudig te koppelen aan smartphone of tablet

Het is mogelijk met alle smartphones en tablets (welke Active Sync ondersteuenen) Hosted Exchange 2013 van RKDmedia te gebruiken. U kunt zelfs meerdere Hosted Exchange accounts koppelen aan uw mobiele apparaten. Met de Hosted Exchange 2013 Outlook Web App, kunt u nu ook werken op uw smartphone of tablet met een zeer innovatieve interface. Hierin zijn ook meerdere Hosted Exchange accounts tegelijkertijd te gebruiken.
 

Deel email, agenda's, contacten en taken

Met Hosted Exchange 2013 deelt u eenvoudig: e-mails, taken, contactpersonenen agenda's. Zo kan uw front-office medewerker makkelijk in de agenda kijken van uw vertegenwoordigers om te zien of deze beschikbaar zijn of om bijvoorbeeld een afspraak in te plannen. De contacten kunnen binnen een bedrijf makkelijk worden gedeeld en bijgehouden.
 

Breng uw IT kosten omlaag

Met de Hosted Exchange oplossing van RKDmedia is het mogelijk de IT-kosten van uw bedrijf om laag te brengen, omdat u geen servers, beheer van servers, dure software en SLA's meer nodig heeft. Wij nemen al deze zorgen uit handen.U heeft volledig beheer over uw eigen Hosted Exchange omgeving, door middel van een uitbereid controlepaneel. 
 

De mogelijkheden en prijzen van Hosted Exchange 2013

 
   
6,25

5,75

5,00
Exchange 2013 accounts 1 t/m 5 6 t/m 24 25+
Opslag per account 25 GB 15 GB 12,5 GB
Mogelijk gezamenlijke opslag 25 GB 75 t/m 360 GB 321,5 GB +
Prijs per maand per account € 6,25 € 5,75 € 5,00
 
Outlook licentie PC * € 2,00
Outlook licentie voor Mac * € 2,00

 
* Alleen van toepassing indien u zelf niet over Outlook software beschikt. Wij kunnen u voorzien van een Outlook 2010 of 2013 versie voor de PC of een Outlook 2011 versie voor de Mac.

Vraag direct aan!