Nieuwsbrieven

Wij van RKDmedia sturen 1x per maand een korte nieuwsbrief naar onze relaties. Hiermee laten we zien wat we allemaal doen, kunnen en wat ons bezig houdt. Uit onze ervaring kunnen we zeggen dat onze nieuwsbrief goed ontvangen wordt en ook veel gelezen door onze relaties.
 

Waarom starten met het versturen van nieuwsbrief?

Eigenlijk heel eenvoudig. Wij krijgen vaak de opmerking te horen: "Doen jullie dat ook?". Dus om een beter beeld te geven aan onze bestaande klanten en relaties zijn we begonnen met het schrijven van cases, om zo uit te leggen wat we allemaal doen en kunnen. En om nu zoveel mogelijk mensen te bereiken sturen we onze bestaande relaties een nieuwsbrief waarin we elke maand 1 case presenteren.
 

Werkt het dan ook?

Jazeker! We krijgen veel reacties op onze nieuwsbrieven, zowel direct als indirect. De statistieken wijzen uit dat de nieuwsbrief goed gelezen wordt, er zijn meer bezoekers op onze website  en we krijgen altijd een vraag van een relatie naar aanleiding van onze nieuwsbrief. Dus wat dat betreft kunnen we stellen dat nieuwsbrieven toch echt nut hebben.
 Waar sturen jullie die dan mee?Wij sturen onze nieuwsbrieven via MailChimp. Mailchimp is een ontzettend makkelijke tool die wij inmiddels in ons RKD-CMS hebben geïntegreerd. Wij kunnen dus via ons eigen CMS een nieuwsbrief opmaken, verzendgroepen maken en alle statistieken uitlezen. Want meten is weten, en MailChimp is hier de perfecte tool voor. Zo kunnen wij zien wie de nieuwsbrief geopend heeft, wie waar op geklikt heeft en welk onderwerp het meest gelezen wordt.
 
Wilt u ook uw relaties op de hoogte houden en meer business creeren met nieuwsbrieven, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.