Laat uw bezoekers zien dat uw website veilig is!

Veiligheid op het web was al een hot issue, maar zal in de toekomst nog veel belangrijker worden. RKDmedia investeert in deze veiligheid met SSL-certificaten. Is UW website al veilig?!

PHP programmeur gezocht!

In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een PHP programmeur.

Mobiel vriendelijke websites krijgen voorrang in zoekresultaten

Google Analytics: Waarom is (not provided) interessant?

Waarom is (not provided) interessant? Wat is het eigenlijk, en waarom zou ik me er druk om maken?

Hosted Exchange, overal werken, uw e-mail, agenda en contacten altijd en overal bereikbaar.

“Met Hosted Exchange 2013 van RKDmedia, kunt u overal werken, uw data is veilig, uw e-mail, agenda en contacten zijn altijd en overal supersnel benaderbaar.”

RKDmedia kan zich meten met de grote jongens.

We horen Benny op radio en zien hem op televisie, maar wat doet DTG precies? We gingen de vergelijking aan, en wat blijkt? RKDmedia gaat nog een stapje verder!

De beste keuze: Responsive Design

Bij een responsive webdesign wordt er voor elk apparaat (mobiel, tablet en computer) een opmaak en indeling ontworpen. Afbeeldingen en indelingen worden geschaald naar de meest optimale breedtes.

Wij vliegeren er even tussenuit!

Van 8 t/m 19 augustus zoeken wij het hoger op. Vanaf 20 augustus staan wij weer met beide benen op de grond om met volle energie jou weer te kunnen helpen met al jouw design en internet vraagstukken.

Succes zonder reclame: 3x sterke merkbeleving

Tegenwoordig moeten organisaties méér doen dan reclames zenden om klanten te werven en te behouden. Door het delen van belevingen kunnen organisaties meegaan in bieden van een totaalbeleving voor hun publiek.

Vijf tips om de klant centraal te stellen

‘De klant centraal stellen’ is een mantra geworden in de financiële dienstverlening, maar eigenlijk overal waar spullen en diensten worden verkocht aan consumenten.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven, ronduit irritant of een mooie marketing tool om je als bedrijf te profileren? Iedereen heeft wel eentje in zijn of haar mailbox gekregen: een nieuwsbrief van een relatie of een vreemd bedrijf.